top of page
  • Foto van schrijverMel ♡

Zonder hoes niet in de poes

Deze zin is ondertussen al wel bekend en blijft blijkbaar goed hangen bij jong en oud. Persoonlijk vind ik dit fantastisch! Het zinnetje "zonder hoes niet in de poes" staat voor veel meer dan enkel het gebruik van een condoom.


Waarom condoom?

Wij als mens moeten ons beschermen, het is oke je op seksueel gebied te gaan ontplooien maar het is des te belangrijker dat je dit op een verantwoordelijke en veilige manier doet. Het gebruik van een condoom is niet enkel en alleen goed om je te beschermen tegen soa's of zwangerschap maar duidt in mijn ogen ook van een sterk karakter. Je weet wat je doet en doet het daarom veilig. Het aanbevelen van een condoom is zeker niet "preuts" of "saai," het is een teken dat je bewust omgaat met je lichaam en gezondheid.


Durf!

Wees daarom niet verlegen om deze zelf aan te kopen, aan de kassa in de kruitvat heb je misschien even het gevoel dat je bekeken wordt maar bewust omgaan met je seksualiteit is zo moedig en daar moeten we niks dan respect voor opbrengen.


Als seks-werker?

In de wereld van seks-werkers gebeurd het nog te vaak zonder, misschien voor dat extra zakcentje meer of misschien omdat je anders de klant zult verliezen? Ook in het gewone leven worden vaak dames hiervoor onder druk gezet. Het "vriendje" wordt boos als hij een condoom moet aandoen want jij bent toch zijn enigste. Als je een vaste relatie hebt en je bent beiden getest is er natuurlijk geen reden om ze te dragen maar als je hem net kent kan je beter het zekere voor het onzekere nemen. Als seks-werker vind ik dit eerder een zeer onverantwoordelijke beslissing. Je hebt op dat moment misschien een extra zakcentje verdient maar de kans dat je een soa oploopt is veel groter, en dan is de mogelijkheid tot werken veruit onmogelijk. Je verliest hier in mijn ogen meer geld mee dan dat je erdoor zult verdienen. En weet dat die klanten die jou vragen het zonder condoom te doen, dit ook doen bij andere dames die misschien ook geen nee durven zeggen.


Het is jou lichaam, koester deze want je hebt er maar één! Laat jezelf niet onder druk zetten om je gezondheid op spel te zetten want dit kan zware gevolgen met zich meedragen.


Wees lief voor jezelf op alle gebied!


Liefs Mel xxx

43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page