top of page
  • Foto van schrijverMel ♡

Snel klaarkomen

Vaak zorgt dit toch voor heel wat onzekerheden. Het weinig seksueel intiem gaan, de opwinding of de kriebeltjes in de buik kunnen er al wal eens voor zorgen dat de zaadlozing net iets sneller gaat dan dat men had gewild. Maak je zeker geen zorgen hierover, dit is perfect normaal!


Wat kan je hieraan doen?

Hoe vaker je natuurlijk seksueel intiem contact hebt, zoveelste langer zal je dit steeds ook kunnen volhouden. Oefening baart kunst! Jezelf aftrekken een half uurtje van te voren is iets wat je ook zeker kan proberen, zo is de hoogste druk al van de ketel en zal je op de moment zelf je enthousiasme net iets meer onder controle kunnen houden. Natuurlijk zal dit niet voor elke man werken, sommige kunnen maar één keertje goed klaarkomen en hebben langere tijd nodig om hiervan te bekomen.


Ook het tegenhouden van het orgasme is iets wat je kan oefenen, let hier wel mee op want soms word het dan moeilijker om op die moment nog klaar te komen en zal dit extra inspanning vragen... Maar dit kan ook als erg leuk worden ervaren! :)


Hoe ga je hiermee om?

Ikzelf heb namelijk liever dat ze een keer te snel klaarkomen dan gewoon niet klaarkomen... Je kan altijd nog een rondje 2 gaan na een korte pauze! Neem dit aan als een compliment, de persoon heeft blijkbaar enorme vlinders en enthousiasme bij de vrijpartij. Of het is gewoon alweer een hele tijd geleden, probeer op andere manieren nog van elkaar te genieten nadien. Zolang de tijd die jullie samen doorbrengen leuk is, maakt het helemaal niet uit hoe snel hij klaarkomt, dit geeft hem ook weer meer tijd om voor het vrouwtje te zorgen! :)


Liefs Mel xxx


437 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Edwin
Edwin
Apr 10

Ik ga ermee stoppen, ik zie in dat het voor mij niets is, ik kan het niet.

Like
bottom of page