top of page
  • Foto van schrijverMel ♡

Laat je testen

Het is belangrijk dat als je seksueel actief bent je jezelf ook met regelmaat laat testen. Ook al gebruik je een condoom bij seksueel intiem contact, nog is het aan te raden jezelf af en toe een keertje te laten screenen op soa's. Je kan namelijk een soa krijgen aan je vagina of penis, maar ook in je anus en keel. Vele mensen die zich laten testen denken er enkel aan om hun urine en bloed te laten nakijken, maar dit is eigenlijk niet voldoende. Ook je poepgaatje en keel moeten af en toe worden getest want daar kunnen soa's zich ook ontwikkelen.


Anoniem testen?

Als je als seks-werker werkt en je wilt niet dat je gewone huisarts dit weet kan je terecht bij Violett. Zij werken discreet en je kan hier anoniem terecht, zij doen de controle van je geslachtsdeel maar ook dus van je anus, poep en keel. Zij zijn er om je te helpen! Ook voor vragen i.v.m. anticonceptiemiddelen en uitstrijkjes kan je hier als seks-werker allemaal terecht. Dit is voor mensen die actief zijn in de prostitutie ook volledig gratis, dus geen exusjes meer!


Ben jij toevallig bij een seks-werker geweest en je bent er niet gerust op, ervaart last van ergens maar je wilt niet dat je gewone huisarts dit weet, of je zou discreet een controle willen laten doen zonder dat ze er thuis achter komen? Ook dit is bij hun mogelijk, je belt hun nadien gewoon zelf op voor je testresultaten en er worden geen documenten of brieven verstuurd.


Zij staan volledig los van de gewone bezoekjes bij je huisarts.


Violett heeft 3 vestigingen, kies er eentje bij jou in de buurt en maak snel een afspraak!


Violett Antwerpen:

Verversrui 3

2000 Antwerpen

+32 3 293 95 91


Violett Gent:

Brabantdam 100B

9000 Gent

+32 9 233 47 67


Violett Hasselt:

Ertbeekstraat 34

3500 Hasselt

+32 11 33 30 58


info@violett.be

Mijn ervaringen bij Violett zijn altijd super positief geweest, zeer discreet en super lieve mensen.


Bescherm jezelf en je collega's! Laat je testen!


Liefs Mel xxx

36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page