top of page
  • Foto van schrijverMel ♡

Kokosolie

Ondertussen weet iedereen die mij een beetje kent dat ik enorme fan ben van kokosolie, nu weliswaar niet meteen om mee te koken maar vooral om te gebruiken als glijmiddel.Waarom Kokosolie?


Kokosolie is aangenaam in gebruik, lekker vettig maar geeft geen plakkerig gedoe. Zet de pot even in de micro en je hebt er een zalige massage olie van gemaakt. Ook om nadien nog in je mond te krijgen is dit zeker aangenaam. Wel opletten als je allergisch bent aan noten en gluten. Zo'n pot koop je in de carrefour voor nog geen drie euro en kom je echt wel even mee toe. Lekker goedkoop tegenover sommige andere glijmiddelen als je het mij vraagt! :)Is dit schadelijk?


Er word al wel eens discussie gevoerd over de schadelijkheid van kokosolie, maar ik denk dat je gewoon best voor jezelf uitmaakt waar jij het liefste mee werkt. Sommige glijmiddelen kunnen je ook ferme last bezorgen nadien, hangt echt af van persoon tot persoon. Ga daarom op zoek naar iets waar jij je goed bij voelt!

Of de kokosolie schadelijk is voor de condooms kan ik niet bevestigen, ik gebruik al bijna een jaar lang dagelijks deze olie en al een jaar lang dagelijks condooms en heb hier nog absoluut geen last van gehad.

Sommige glijmiddelen zouden ook de latex in de condooms kunnen aantasten dus let hier ook zeker mee op, het is dus zeker geen garantie dat gewone glijmiddelen beter zijn dan kokosolie.


Laat me zeker weten als jullie dit ook hebben geprobeerd en hoe jullie dit hebben ervaren, onder de seks-werkers is dit alvast een populair gegeven.


Liefs Mel xxx
113 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page